Se tunne. Se vie läpi vartalon se on todella vahva. Se laittaa kropan eri osa alueet värisemään. Ja sanoja jotka kuvaisivat sitä tunnetta ei ole. Se on niin suuri, syvä, ihana, voimakas enkä ikinä uskonut saavani sitä. Se on se tunne, kun rakastaa. Tänään kun makasin mieheni kainalossa. En voinut edes sanoin kertoa kuinka paljon häntä rakastan. En noiden kahden avioliiton jälkeen voinut kuvitellakaan, että jonain päivänä saan jotain näin suurta. Ja vaikka sanoisin hänelle 100 kertaa päivässä: Rakastan Sinua, niin sekään ei riitä. 

Eräs ystäväni sanoi, että jokaiselle ihmiselle on se kaksi ihmistä maan päällä. Ja mikä onni että sen löysin. Ja se on varmaan tottakin. Kuka voisi sanoa, että on vain se yksi ja ainoa. Ei. Voi olla että niitä onkin se kaksi. Onhan se tietenkin vähän suurempi mahdollisuus löytää :D 

Kaiken elämäni kokeman myötä, ihmettelen itseäni suuresti. Koska lupasin rakentaa sen suojamuurin, lupasin itselleni että en enään luota, en enään rakasta, en anna kenellekään mahdollisuutta. Mutta kuitenkin olen tässä ja nyt. Enkä voisi kuvitellakaan olevani muualla. Ja siltikin uskon ja luotan, nyt ei kukaan vie mattoa alta. Tuo ihana rakastaa, suojelee, hellii ja pussaa. Ja kiitos hänelle siitä. 

Kun kaksi aikuista ihmistä kohtaa niin se varjo tulee menneisyydestä. Jokainen kun kantaa menneisyyden perässään. Millainen on kenenkin menneisyys, voiko ihminen muuttua? Tekeekö ihminen toisin, oppiiko se virheistään? Kyllä minä uskon ja mitä enemmän tulee ikää sitä laajempi on se elämän katsominen. Itse nyt näin jälkikäteen huomasin, kuinka vuosia sitten menetin osan itsestäni ja naiseudestani. Nyt kun hän on vieressäni ja saanut tuotua takaisin sen mikä minulta on puuttunut niin vasta nyt olen tajunnut kuinka katkera olenkaan ollut. Mutta silloin olin vain niin lähellä sitä tilannetta ja ja pyörin sitä samaa ympyrää, vaikka olisi pitänyt mennä eteen päin. Toivottavasti en enään koskaan katkeroidu. Kamalaa elämän tuhlaamista. 

Uskon eläväni tällä hetkellä yhtä elämäni ihanimmasta jaksosta. Joskus naisena pohdin lehdissä olevia kirjoituksia joissa naiset 40+ sanovat että seksi on parasta silloin. Jumaliste jos se on jo nyt tätä niin joutuu tää nainen ihan innolla odottaa että millaista se voi olla silloin. Huh hu... hiki tulee jo pelkästä ajatuksesta, vai onko nuo kirjoitukset kliseitä? Hmmm .. en usko. Sillä haluan, että minulla on vielä jotain superia tiedossa :D 

Miksi kaikki ihmiset eivät voisi olla samaan aikaan yhtä onnelisia kuin minä? Olisi erittäinkin mukavaa. Sillä haluan myös Teidän tietävän kuinka Ihanalta ja hyvältä voi tuntua. Ja jos jostain tuntuu, että mitä tuokin tuolla hehkuttaa, niin voin kertoa: Olen sen ansainnut. 

Ja nyt naiset hymy korviin ja kohti kevättä <3