Kuinka moni meistä on tammikuussa tehnyt uuden vuoden lupauksen? Ja lupaus on tietenkin laihduttaminen. Ja siihen liitetään tuo kuntosalikortti. Joka tietenkin on vielä yhden vuoden jäsenyys :/ Joita me naiset sitten maksamme kiltisti koko vuoden ja salilla kuitenkin notkumme noh, tammikuu menee... Helmikuussa harvenee. Ja maaliskuussa ei ole muutakuin se saakelin lasku. Jotkut oikein pitkä jänteiset saattavat oikein näppäränä kitkutella jopa huhtikuulle, mutta alkaa se jo olla liikaa :D

Mutta kysymys kuuluukin. Minkä ihmeen takia me annamme itsemme mennä tähän kuntoon. Eikö meissä ole yhtään selkärankaa kunnioittamaan sitä mitä me todella olemme? Olen miettinyt miksi itse otin nuo 14 kiloa vastaan. Syitä on monia. Aina voin turvautua kaikkiin eri elämän tilanteisiin; Avioero. Mikä ihana tekosyy ottaa kiloja vastaan. Juoda iltaisin muutama siideri ja syödä kaikkea paskaa mitä naaman eteen kannetaan. Mutta miksi?  Onko se oikeasti niin, että syöminen helpottaa? Mitä jos lähtisikin vasta painona salille. Nostaa punttia minkä kerkee ja antaa kiukun purkaantua sinne. Ja mikä parasta tämän jälkeen on aivan loistava olo. Antaako se suklaalevy yhtä hyvän tunteen? Paskat. Ihan sama kuinka paljon me naikkoset muka purnaamme sitä vastaan ja väitämme että syöminen helpottaa.

Itse sain vuoden aliusta niin jäätävän itse inhon. Vihaan mikä helvetti saa ihmisen tekemään tälläista itselleen. Ei ole sellaista syytä. Toisekseen en voi siihen eroonkaan tuudittautua. Sillä minullehan se ero oli parasta mitä siinä elämän tilanteessa olisi voinut tapahtua. Ja mikä parasta tapasin uuden kihlattuni. Joka on minulle paras tapahtuma sitten viimeiseen 5 vuoteen.  

Ja onhan meillä vielä tämä ryhmä joka ei käy kuntoilemassa tai laihduta,koska heillä ei ole aikaa. Toi on aivan TÄYTTÄ PASKAA!! Toisekseen nykyään kun laihdutetaan niin on enemmänkin trendi tuo syöminen. Joka uusi dietti vhh yms... pitävät sisällään syömistä. 

Ja yksi ryhmä ne jotka viihtyvät kehossaan ja sanovat että eivät haluja olla laihoja ja ovat sinut itsensä kanssa. Joo ei kaikkien tarvitse olla langan laihoja. Mutta tosi asia on jos olet ylipainoinen niin kyllä se vain niin on että tuskin ketään heistä haittaisi jos olisivat paremmassa kunnossa, pystyisivät pienemmällä suoriutumaan jostakin asiasta eikä tarvitsisi puuskuuttaa keuhkojaan pihalle. Joten en tarkoita että kaikkien missään nimessä tarvitsis olla langan laihoja missejä..... Mutta liputan terveemmän elämän puolesta. Ja kiittää siitä saan ihanan uuden mieheni <3