Ihanaa kun ollaan keksitty tuollainen päivä kalenteriin.  Mutta mikä on ystävänpäivä ja kenelle se on oikeasti suunnattu?

Paljon ihmiset sitä toitottavat ja toivottavat.  Mutta pitääkö sitä huudella kaikille? Eikö vain ystäville? Mikä on sitten ystävä,  kaveri? Minusta tuossa välissä on pitkä matka. Kavereita, moi moi tuttuja, naamakirja kavereita ( usealla monta sataa. Tunteeko se OIKEASTI NE KAIKKI -ei.) Ei todellakaan, mutta onhan se hienoa että on monta sataa kaveria. Tai osa voi olla julkisuuden henkilöitä, sitä kautta saa monta haluun olla-kaveria. Mutta ne henkilöt joilla on näitä moi moi tuttuja paljon... niin monta tosi ystävää heillä on? Ja joskus, kun tarkastellaan lähemmin " ystävyyttä" niin huomataankin kuinka häikäilemättä he käyttävätkin hyväkseen.  Ja ovat siis vain olevinaan ystäviä. Mutta niin kuin moni tietää,i ensimmäiset muutamat kertaan sattuu. Sitten taas kerran siihenkin tottuu. Ei voi kuin nauraa näille epätoivoisille yrittäjille ja leikkiä olevansa taas Umpi tyhmä. Ottaa vastaan tarinaa, jonka he luulevat meidän uskovan ja nielevän.

Montako ystävää kulkee elinaikana matkallasi?  Minulle tosi läheiset ystävät mahtuvat yhden käden sormiin. Heille voin kertoa aivan kaiken, heihin voin aina turvautua, autan heitä aina kun voin, olen heidän kanssaan aina kun voin, annan heille vaikka elämäni käsiin. Ja kiitän ja kumarran, että he olevat elämässäni. En ikinä voi kiittää heitä kyliksi, Ei ole sanoja eikä tekoja. Mutta toivon heidän tietävän ja uskon heidän tietävän. 

Minun elämässäni on ollut niin suuria käännekohtia ja aina on löytynyt kainalo minne käpertyä, kun on paha paha maailma näyttänyt puolensa. Ja mikä sen ihanampaa, kun on sellainen jonka puoleen kääntyä. Jopa jos jokin asia on oikein sattunut niin ei ole voitu puhua, mutta mukana on aina ollut. Joskus istuttu vain hiljaa, itketty vuorotellen, naurettu ja ihmetelty. Sitä on siis ystävänpäivä. Ja Ystävänpäivä on vuoden jokainen päivä. Pitäkää rakkaista ihmisistä kiinni ja muistakaa muistaa heidän olemassa oloaan. Ne tärkeimät ovat siinä, kunnes kuolema erottaa <3 - Rakkaille ystäville -