Siis sinkku nainen. Onko sinkku naisella joitain seksi välineitä? Entä naisella joka on suhteessa toiseen osapuoleen? on. Tai ainankin minulla on aina ollut. Minne nuo kaikki "tarvikkeet" pitää piilottaa jos sinulla on lapsia? Mistä olet varma, että lapsesi ei löydä niitä?

 

Muistan lapsuudestani ensi tapaamiseni ystävääni Dildoon. Olimme kaverini luona ja veljeni oli meitä hoitamassa. Ikää taisi olla sen 8 vuotta tai vähän enemmän. Mutta jostain kúmman syystä tuo on jäänyt ajatukseni syövereihin.

Leikimme, ja kuinka ollakkaan olimmekin jo kohta kaverini äidin yöpöydän laatikolla. Ja kappas koska hän oli yh-äit,i niin mitä siellä olikaan. Löysimme kuin löysimmekin tuon oudon taskulampun sieltä laatikosta. Ja ylpeinä menimme esittelemään sitä veljelleni. ( Ei varmaan ihan jätti hyvä idea, mutta...)

Laitoimme sen jopa tärisemään olohuoneen lattialle.  Ja molemmat outona katselimme kun se oli rikki. Ei siitä tullut valoa ei suuntaan tai toiseen. Toista on nämä 2000 -luvun sauvat. Kyllä ne vaan palaa, vilkkuu, tärisee, sheikkaa ja tiedä vaikka laulaakin mennessään ja tullessaan. No palatakseni tuohon kaverin äidin veitikkaan. Mitä luulette kun veljeni joka on minua 7 vuotta vanhempi. Hän tietenkin  kertoi tapahtuneesta KAIKILLE naapurustossa asuneille teineille. Ja muistan elävästi, joka kerta siitä päivästä lähtien oli aina syvä hiljaisuus kun tuo äiti käveli pastiksen mäkeä ylös ruokakassin kanssa. Aina se hiljaisuus, ja sitten kaamea naurun repeäminen kun jätkät olivat kokoontuneet roskiskatokseen.

 

Tullakseni ajassa tähän päivään. Onko siis tämä minun tulevaisuuteni. Nauravat Teinit tuossa kadunkulmalla kun raahaan autotallista kauppakasseja?

 

Eilen se sitten tapahtui. Tyttäreni 11 -vuotias kysyi minulta:

Äiti mikä se laatikko sinun sängyn alla on?

 - siis, mikä? 

No kun olimme piilosta ja menin sinun sängyn alle piiloon, ja löysin sieltä sellaisen laatikon.  Ja siellä laatikossa oli sellaisia juttuja jotka toimii pattereilla.

- ööööööö, ne on aikuisten juttuja tai jotain...

 

Siis tämä tapahtuma sarja oli niin nopea, että en tiennyt mitä tähän kuuluu vastata. Ei helvetti pitääkö mun viedä ne verkko kellariin ja jos sattuu tuleen sille tuulelle niin pakata ensiksi toppapuku päälle ja lähteä hakemaan niitä. Ja tietenkin sen jälkeen sama rumba ja palauttaa ne? Siis eihän tämä ole todellista. Miten lapset löytää kaiken sen mitä ei tarvitsisi. Ja miten selvennät tuollaista 11 -vuotiaalle? Ei, kääk?

 

Ja sitten, kun nämä tämän päivän kapistukset. Ne on tehty kuitenkin aika lapsellisiksi. Jokaisessa perkeleen vehkeessä on joku elukka. Pupujussi on joka toisen dildon päässä tai sivussa, perhonen, delfiini yms. Kuka nyt oikeasti haluaa tunkea sisäänsä koko eläinkunnan? Kaalimato kuuluu myös näihin. Siis KAALIMATO, se vihreä juovikas kaveri. Kyllä siinä hommassa tarvitaan kuule niin paljon lisää mielikuvitusta, että se homma rupeaa noiden elukoiden kanssa kiihottamaan. Vai riittääkö että laittaa vaan lisää kierroksia?