Hei haloo...

Oletteko ikinä yrittänyt googlettaa tätä settiä. Siitä tulee ihan helvetin idearikkaaksi?

Mietinkin tuossa että pitääkö kaikille ns. uusille sinkuille vääntää jonkinlainen opas asioista. Mitä helvetin sanoja nämä on ja mitä ne käsittää. Vai käsittääkö ne mitään.Itse tulin juuri siihen johtopäätökseen, että kuulen sanahelinää ja jokainen voi sitten arpoa oman mielensä mukaan mitä ne tarkoittaa. Muistakaakin että jokainen arpa ei todellakaan voita. Tää ei ole narunvetoa josta aina jää jotain käteen.

 

Esimerkiksi sana seksisuhde: Itse näen sen esimerkiksi otetaan vaikka työpaikka suhde... Eli päivä töitä ja kun on oikein väsynyt ja sen jälkeen ns. kiva kielletty pano toimiston pöydällä ja saman voi tehdä jossain muualla tuon kyseisen ihmisen kanssa toistamiseen ja toistamiseen. Mutta silloin se minulle on vain seksi suhde. Ja minulle se olisi vain seksiä jonkun ns. tutun ja turvallisen kanssa jolloin seksi on mielestäni parempaa, kivempaa ja hauskempaa. Huomioithan tämä oli vain kuvitteellinen esimerkki. Esimerkki kaksi saunailtoja ihmisen kanssa jossa harrastetaan seksiä nauretaan ja jutellaan ja joka kerta kun suljet sen oven sinulla on taas hyvä mieli. Mutta ei siitä ihmisestä huudella tai puhuta sen enempää se on vain sun henkinen ja useimmiten myös fyysinen pakotie. Ja hän antaa sinulle mahdollisuuden siihen. Mutta kuitenkin siinäkin seksisuhteessa on pelisäännöt sanomattakin selvät. Tai kuten sen eilen kuulin. Pano kaverin luota lähdetään aamulla ripein askelin jos kämppis tulee vastaan niin nopea moi ja hei riittää. Sinne mennään silloin, no silloin ku ei nyt oikein muualta kiinnosta saada. Ja taas palataan asiaan. Tuttu ja turvallinen.Tai sitten on nämä sarjassamme mössöt jotka soittavat vain klo 3.30. ( silloin, tällöin siis juuri kun olet unohtamassa hänet. Ja yllätys eikö muualta irronnut) Ja siltikin me iki-ihanat naiset komapastutaan tuohonkin yölliseen klisee paskaa. Vaikka ollaankin yöllä vain muutaman tunnin niitä jotka ne haluaa. Aamu tulee ja kaveri taas katoaa jonnekin. Asiasta ei puhuta eikä soitella kunnes taas joku viikonloppu klo 3.30. Samahan toistuu kun esimerkiksi menet kauppaan ostamaan esimerkiksi jotain tuotetta etkä ole ihan varma tuotteen sisällöstä ja vieressä on se vanha jota olet aina käyttänyt ja tuntenut sen toimivaksi. Niin kyllä se aika äkkiä tulee sun ostoskassiisi. Voisin vaikka vannoa ja vakuuttaa.

 

Sitoutumiskammo. Hah, tällä saakin sitten googlen kautta oikein oivia vaihtoehtoja. Mikä sitoutumiskammo. Minäkin pelkään hämähäkkejä. Enkä todëllakaan viihtyisi niiden seurassa. Ja on olemassa myös korkeanpaikankammo. Silloin ei mennä yläilmoihin. Mutta sitoutumiskammo. Eikö se tarkoita että silloin ollaan vain ja ainostaan varmuudeksi omissa oloissaan eikä oteta mitään kontaktia minnekään? Mä haluaisin oikeasti tavata sen MIEHEN joka keksi NÄINKIN hienon sanan. Olisi vähän keskusteltavaa. Eräälläkin sivustolla oli siihen vastaus. Minulla on sitoutumiskammo = Et kiinosta mua pätkääkään. No eikö tuotakin asiaa voi sanoa vain ihan suoraan. Ei siis näköjään. Vai olenko mä vain ainoa onneton joka sanoo mitä ajattelee. Ja välillä suusta lähtee oikein sammakko lauma karkuteille. Yritä nyt niitä sit takaisin saada. Ei toivoakaan. Mutta elän mun pikku pikku sammakoitteni kanssa. Ja jos ei pelaa ei voi voittaa. Mikä into ihmisellä on elää elämää johon ei ole tyytyväinen? En ymmärrä. Ja voiko joku todellakin väittää että ihminen on tehty elämään yksin. Ei todellakaan. Keskustelinkin tästä seksisuhde/sitoutumiskammo asiasta tänään asiakkaani kanssa. Päädyin tilanteeseen, että jos ihmisen elämä on noin hallitsevaa ja kontrolloivaa jo valmiiksi niin sitä voisi ehkäpä avittaa selkeillä pelisäännöillä ja jos oikein karrikoida haluaa niin voihan sitä vaikka seksisuhteille tehdä kuukausittaisen kalenterin. Olisihan se koomista kun sinkuilla olisi jokaisen henkilön kohdalla ns. työaikakalenteri makkarin seinällä :) Tällöin olisi ihanan helppoa kontrolloida omaa elämää .. Jos siitä sattuu pitämään. Mutta miksi ei voi elää elämää tietämällä missä hetkessä ihminen on ja samalla pelkäämättä sanomistaan?

No se kai jää mysteeriksi. Etsin googlesta kai tuohonkin vastauksen. Sitten jäljelle jääkin enään parisuhde. Mikä? Siis kuuntelin menneellä viikolla radiosta ohhelmaa jossa nainen oli yhden kanssa naimisissa ja lisäksi hänellä oli kaksi muuta miestä. Kaikki tiesivät toisistaan ja samalla he jopa kävivät nelistään ulkona tai viettivät tupareita tms.

Onko parisuhde käsitekin vääristynyt. Vai Onko sekin vain sanahelinää?